Debut cu succes pentru Florin Bratu pe banca Aerostarului!

Florin Bratu a debutat cu o victorie pe banca echipei Aerostar Bacău, după succesul cu 2-0 în faţa celor de la Ripensia Timişoara, sâmbătă, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2.

Cu şase fundaşi de meserie în formula de start, Ripensia s-a ”baricat” degeaba în meciul de pe stadionul Aerostar. Hurdubei a pus presiune din debutul jocului, după ce a expediat un balon peste poartă, iar, apoi, Păduraru a intervenit la altă minge trimisă pe poartă. Ripensia a fost periculoasă la un şut al lui Ţiereanu în bară, după o reluare din întoarcere. Popovici s-a aflat şi el într-o poziţie bună, dar a luftat peste poartă şi cam acestea au fost ocaziile Ripensiei.

Presiunea la poarta oaspeţilor a dat roade

Gazdele au continuat să atace şi au avut o mare ocazie la o fază pornită tot de la Hurdubei. Portarul Păduraru a respins balonul în faţă, dar Buhăcianu a recentrat, iar Cătălin Vraciu a şutat în transversală. Până la urmă, în minutul 44, Bacăul a deschis scorul. O minge a fost trimisă peste apărarea oaspeţilor, iar Buhăcianu l-a driblat pe Păduraru şi a înscris printre doi fundaşi ai Ripensiei, panicaţi.

Repriza a doua a aparţinut gazdelor

În a doua parte a meciului, oaspeţii nu prea au mai contat. Hurdubei a continuat să fie periculos. Păduraru a încercat să îl oprească la o fază de atac, după care jucătorul a fost agăţat de picior, dar nu s-a dat penalty. Acelaşi Hurdubei a mai oferit o centrare bună, în faţa porţii, la care Vraciu nu a ajuns însă.

Presiunile au dat roade, iar în minutul 77 Păduraru l-a faultat în careu pe Sahru. Cornel Căinari a marcat de la punctul cu var, pentru o gură de oxigen importantă pentru băcăuani. Timişorenii au cerut şi ei un penalty, la Mansour, dar arbitrul a lăsat, corect, jocul să continue.

Leave a Reply