Aerostar sparge gheaţa în acest sezon si o învinge pe Luceafărul Oradea

Cu meciuri în Cupa României desfăşurate la mijlocul săptămânii, Aerostar şi Luceafărul au obţinut amânarea cu o zi a jocurilor din etapa a 7-a a Ligii 2.

La Bacău, pe stadionul Aerostar, s-au intalnit astazi, două echipe cu probleme în clasament.Echipa bacauana dupa un start de sezon slab şi după primele şase etape nu a reuşit să ia decât un punct, lucru ce a dus-o automat pe ultimul loc în clasament. Nici Luceafărul nu o duce deloc bine. Până acum a strâns doar cinci puncte şi se situiază tot pe un loc retrogradabil, pe 16. Meciul a fost  o descătuşare, în special pentru băcăuani, care vin  după o eliminare din Cupă în faţa unui adversar din Liga 3.In minutul 11′ este  1-0, Buhăcianu centrează de pe stânga, Adrian Hurdubei preia în careu şi trimite in plasa de la 12 metri în dreapta portarului.Cateva minute mai tarziu contraatac al Aerostarului, lansat de Vraciu, Valentin Buhăcianu preia, rezistă atacaului lui Tînc şi şutează din centrul careului în dreapta portarului, majorând diferenţa de pe tabelă la 2-0 in minutul 23′. Echipa bacauana continua sa atace si in minutul 36′ se face 3-0 .Buhăcianu îi pasează la 17 metri lui Cătălin Vraciu, acesta îşi aşează balonul şi trimite senzaţional la vinclu, în stânga portarului.

Rezultatul final al partidei avea sa stabileasca inca din prima repriza cand in minutul 45′  după un corner de pe stânga, Opriş recentrează şi Alexandru Dulca, din aproapiere, împinge mingea în plasă reducand scorul la 3-1.

Leave a Reply