Fotbal / Cupa României: Aerostar, cu fruntea sus.

Divizonara C băcăuană Aerostar a părăsit Cupa României, dar a făcut-o cu fruntea sus.

Joi seara, la Piatra Neamț, „aviatorii” au fost învinşi cu 1-0 de Dinamo Bucureşti în meciul care a tras cortina peste şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Grație unei dăruiri exemplare, dublate de o foarte bună organizare a jocului, „aviatorii” au fost foarte aproape să ducă meciul în prelungiri.

Numai că, în minutul 85, nou intratul Adam Nemec a reuşit să plaseze o lovitură de cap care l-a învins pe bravul Hărăguță şi care i-a permis lui Dinamo să respire uşurată.

Până în minutul 85, Dinamo a avut mai multe intervenții de senzație, rezultatul fiind apărat însă şi de ratările de poveste ale lui Bokila.

De partea cealaltă, Aerostar s-a remarcat, aşa cum aminteam, în special din foarte buna organizare a jocului pe partea defensivă.

Cu toate acestea, echipa antrenată de Cristi Popovici s-a remarcat în câteva rânduri şi pe faza ofensivă, prin Mihălăchioae din lovitură liberă şi, în special, prin Cătălin Vraciu, care i-au dat mari emoții portarului crescut de Juventus Torino, Brănescu.

În minutele de final, la 0-1, Aerostar s-a aruncat cu toate forțele în atac, însă Dinamo a apelat inclusiv la tragerile de timp pentru a conserva rezultatul şi, implicit, calificarea.

Leave a Reply