Amical Foresta – Aerostar Bacău: 0-1(0-1).

Foresta n-a gasit drumul spre gol in primul amical al iernii, echipa suceveana fiind invinsa miercuri, cu scorul de 0-1, de divizionara a treia Aerostar Bacau, intr-un meci-test disputat pe terenul sintetic de la LPS.

Foresta a aliniat formula standard in primul test din intersezon, dar cei care au deschis scorul au fost oaspetii. Sahru a profitat in minutul 12 de o pasa gresita intre fundasii centrali suceveni si l-a invins pe portarul Niga cu un sut sub transversala din marginea careului mare. Pe un teren alunecos, “galben-verzii” au fost periculosi in special la fazele fixe, dar centrarile finalizate cu capul de Vraciu si Rusu, noul cuplu de atacanti al Forestei, au trecut pe langa buturile bacauane. Cainari a expediat primul sut sanatos pe spatiul portii oaspetilor abia in minutul 40, dar Albescu a fost la post si a deviat in corner.

Gazdele au cautat golul si in repriza secunda, dar Dumitriu, in doua randuri, si Druga, nu l-au putut invinge pe acelasi Albescu. Stanescu, cu un trasor scos de la vinclu, si Rusu, cu un sut pe langa tinta, au semnat ultimele ocazii ale echipei sucevene inainte ca tehnicianul Cristi Popovici sa inlocuiasca liniile.

Cu garnitura a doua, in care s-au regasit tinerii din lot, “galben-verzii” n-au mai pus insa in pericol poarta adversa in ultima jumatate de ora, iar Foresta – Aerostar s-a terminat 0-1, un rezultat dezamagitor pentru tabara suceveana.

Leave a Reply