Ionut Artenie, mai mare decât toti.

 

Aerostar- Stiinta Miroslava 1-0 (0-0).

Dupa doua remize la rând, Aerostar incepe sa lege si victoriile. La patru zile dupa categoricul succes repurtat cu 4-0 la Pascani, elevii lui Misu Ionescu s-au impus acasa si in fata celeilalte echipe iesene din Seria I, Stiinta Miroslava. De data aceasta, cu 1-0.

Suficient insa pentru a depasi echipa antrenata de Danut Munteanu si in clasament, nu doar pe teren. Interesant este ca intâlnirea de marti, din etapa a opta a Ligii a III-a, a fost decisa de lovitura de cap plasata in min. 68 de cel mai scund jucator al „aviatorilor”, Ionut Artenie, la un corner executat de Adi Hurdubei.

De altfel, introducerea „Piticului” Artenie si a lui Vlad Scânteie a revitalizat jocul „aviatorilor” in partea secunda a meciului cu Miroslava. Aflata la al cincilea rezultat pozitiv consecutiv in campionat, Aerostar poate pregati cu incredere partida de vineri, de la Vaslui, cu fosta lidera a Seriei I, Atletico.

Aerostar: Dornescu- B. Ardei, Mihaes, Hutanu, Oanea- Blanaru (’79 Strat), Chirila, Honea, Padovei (’56 Artenie)- Hurdubei, Tudorache (’46 Scânteie).

Leave a Reply